contact

Neem contact op

Vul het formulier in en Christian zal binnen één werkdag reageren. Wil je sneller in gesprek dan adviseren wij je direct contact op te nemen via onderstaande contactgegevens.

Liever direct in gesprek?

Bredaseweg 108 A, 4902 NS Oosterhout
KVK-nummer: 90859391
Btw-nummer: NL004850719B04
Bedankt! We hebben je inzending ontvangen.
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Veel gestelde vragen

Ik woon niet in de buurt van Oosterhout, kun je mij alsnog bijstaan?

Natuurlijk kan ik jou gewoon bijstaan. Ik sta slachtoffers bij in heel Nederland.

Als ik jou bel om jou eventueel in te schakelen, gaat dan meteen de teller lopen?

Een eerste persoonlijke kennismaking is altijd zonder kosten en verplichtingen. Zie de pagina kosten voor meer informatie of neem vrijblijvend contact met mij op.

Hoe lang duurt de letselschadezaak ongeveer?

Hoe lang jouw letselschadezaak duurt is afhankelijk van verschillende omstandigheden, zoals de ernst van jouw letsel en het verloop van jouw herstel, de hoogte van jouw schade en de standpunten die partijen innemen. Er moeten diverse stappen worden gezet voordat jouw zaak kan worden afgerond. Zie de pagina hoe werkt het voor meer informatie of neem vrijblijvend contact met mij op.

Moet ik bij jou langskomen of kan de zaak ook telefonisch afgehandeld worden?

Ik maak graag kennis met jou tijdens een gesprek. Dat kan uiteraard ook telefonisch. Ik zal over het algemeen telefonisch en per mail met jou communiceren.

Welke schadevergoeding kan ik verwachten?

De schade verschilt uiteraard per slachtoffer. Om die reden is het van belang dat voor elke situatie maatwerk wordt geleverd. De hoogte van jouw schadevergoeding is afhankelijk van jouw specifieke situatie. Zie de pagina schadevergoeding voor meer informatie of neem vrijblijvend contact met mij op.

Kan ik overstappen als ik al een andere jurist of advocaat heb ingeschakeld?

Natuurlijk is het mogelijk om over te stappen als je niet tevreden bent met jouw huidige belangenbehartiger. Je dient er wel rekening mee te houden dat er eventueel kosten aan verbonden zijn die ik niet volledig kan verhalen op de aansprakelijke partij. Ik zal namelijk het door jouw huidige belangenbehartiger opgebouwde dossier zorgvuldig moeten bestuderen. Ook kan ik een second opinion voor jou uitbrengen. Daarbij neem ik een grondige kijk op jouw dossier en beoordeel ik of jouw zaak naar behoren verloopt. Zie pagina second opinion voor meer informatie of neem vrijblijvend contact met mij op.

Staat je vraag er niet bij?

Geen zorgen. Neem contact op en ik sta klaar om je vragen te beantwoorden.

Contact