Even voorstellen

Christian Timmer

Tijdens zijn studie aan de Radboud Universiteit in Nijmegen heeft Christian de nodige ervaring opgedaan bij diverse kleine en middelgrote advocatenkantoren. In 2018 heeft hij zijn masteropleiding Burgerlijk Recht aan de Radboud Universiteit Nijmegen afgerond. Datzelfde jaar is hij gestart als jurist op de sectie letselschade bij een van de grootste letselschadekantoren van Nederland. Op 28 juni 2019 werd hij beëdigd als advocaat.

Geboren en getogen in een familie van artsen

Mensen helpen die in een vervelende situatie zijn terechtgekomen

Christian is gespecialiseerd in het letselschaderecht en heeft in dat kader de nodige kennis en ervaring opgedaan. Niet alleen bij de buitengerechtelijke behandeling van letselschadezaken, maar ook als een gerechtelijke procedure nodig is, weet hij de juiste wegen te bewandelen om de schadevergoeding te verhalen waar het slachtoffer recht op heeft.

Mocht het voor het verhalen van de schade nodig zijn, dan zal hij uiteraard op het scherp van de snede procederen. Het helpen van mensen die in een vervelende situatie zijn terechtgekomen die ze niet zelf kunnen oplossen, is er bij Christian thuis met de paplepel ingegoten. Hij groeide namelijk op in een familie van artsen. Zodoende werd er bij hem thuis veel over medische zaken gesproken. Dat komt nu goed van pas bij het behandelen van letselschadezaken.

52+

Succesvolle zaken

23+

Tevreden klanten

8

Jaar praktijkervaring

2M+

Claims ingediend en gewonnen

Cliënten waarderen Christian om de rust die hij uitstraalt en die hij weet terug te brengen in de doorgaans vervelende situatie van zijn cliënt.

Christian houdt zich bezig met diverse soorten letselschadezaken, waaronder verkeersongevallen, bedrijfsongevallen, medische fouten, wegbeheerdersaansprakelijkheid, overlijdensschadezaken, aansprakelijkheid voor dieren en beroepsziekten. Door middel van een zorgvuldige dossieropbouw en sterke strategie streeft hij voor elke cliënt naar het best mogelijke resultaat.

Het traject van een letselschadezaak kan lang duren. Om die reden vindt Christian het van belang om een goede relatie met de cliënten op te bouwen. Christian is zeer geïnteresseerd in zijn cliënten en neemt de tijd om hun situatie zorgvuldig te leren kennen en een vertrouwensband op te bouwen. Zo kan hij maatwerk leveren waarbij de specifieke situatie en behoeften van de cliënten als leidraad fungeren bij de behandeling van de letselschadezaak.

Hulp nodig bij het verhalen van jouw schade?

Ik help jou graag met het verhalen van de schadevergoeding waar jij recht op hebt, zodat jij je volledig kunt concentreren op jouw herstel. Tijdens het gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek bespreken wij jouw zaak en vertel ik graag wat ik voor jou kan doen.

Liever direct in gesprek?

info@christianletselschade.nl
+31 6 27440336
Bredaseweg 108 A, 4902 NS Oosterhout

waarom kiezen voor Christian?

Strijdlustig

Vastberadenheid drijft Christian. Hij zet door waar anderen stoppen, combineert creativiteit met scherpte, en blijft overtuigend pleiten voor zijn cliënten. Zijn veerkracht is jouw kracht.

Zorgvuldig

Deskundigheid en precisie vormen de basis van Christian zijn aanpak. Hij benadert elke zaak kritisch en realistisch, waarbij hij altijd streeft naar het beste resultaat voor zijn cliënten. Jouw vertrouwen is zijn verantwoordelijkheid.

Rust

Bij Christian Letselschade Advocatuur staat rust centraal. Hij biedt een toegankelijke en empathische benadering, zodat cliënten zich begrepen en ondersteund voelen. Zijn heldere communicatie en servicegerichtheid zorgen voor een prettige ervaring.