Kosten

In de meeste gevallen worden de kosten door de aansprakelijke partij vergoed

Een eerste persoonlijke kennismaking is altijd zonder kosten en verplichtingen. Dit kan zowel telefonisch als face-to-face, bij mij op kantoor in Oosterhout of bij jou thuis in jouw vertrouwde omgeving. Tijdens dit gesprek bespreek ik met jou wat er is gebeurd, hoe het met jou gaat, welke schade je kunt claimen en of jouw zaak een reële kans van slagen heeft. Als jij een goed gevoel bij mij hebt maak ik met jou heldere afspraken over de behandeling van jouw zaak, zodat jij weet wat je van mij kan verwachten. Vervolgens ga ik graag voor jou aan de slag.

De aansprakelijke partij vergoedt mijn kosten

Als je wilt dat ik voor jou aan de slag ga hoef jij waarschijnlijk geen kosten te maken. Meestal worden de kosten door de aansprakelijke partij vergoed. Deze kosten maken namelijk deel uit van jouw schade. Ik declareer mijn kosten in principe rechtstreeks bij de aansprakelijke partij, zodat jij mij niets hoeft te betalen. Zo wordt jij niet ook nog met extra lasten geconfronteerd.

Vanzelfsprekend zal ik geen kosten bij jou in rekening brengen zonder dat wij voorafgaand heldere en transparante afspraken hebben gemaakt. Het is immers mijn doel om jou te ontzorgen en rust te brengen in jouw vervelende situatie.

Rechtsbijstandverzekering

Ook als je een rechtsbijstandverzekering hebt afgesloten kan ik jouw zaak in behandeling nemen. Als er een aansprakelijke partij is worden mijn kosten immers vergoed.

Mocht het nodig zijn om in jouw zaak te procederen bij de rechter dan mag jij bovendien zelf jouw advocaat uitkiezen. In dat geval maak ik afspraken met jouw rechtsbijstandverzekeraar over de vergoeding van mijn kosten.

Vragen?

Ik help jou graag met het verhalen van de schadevergoeding waar jij recht op hebt, zodat jij je volledig kunt concentreren op jouw herstel. Tijdens het gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek bespreken wij jouw zaak en vertel ik graag wat ik voor jou kan doen.

Liever direct in gesprek?

info@christianletselschade.nl
+31 6 27440336
Bredaseweg 108 A, 4902 NS Oosterhout

waarom kiezen voor Christian?

Strijdlustig

Vastberadenheid drijft Christian. Hij zet door waar anderen stoppen, combineert creativiteit met scherpte, en blijft overtuigend pleiten voor zijn cliënten. Zijn veerkracht is jouw kracht.

Zorgvuldig

Deskundigheid en precisie vormen de basis van Christian zijn aanpak. Hij benadert elke zaak kritisch en realistisch, waarbij hij altijd streeft naar het beste resultaat voor zijn cliënten. Jouw vertrouwen is zijn verantwoordelijkheid.

Rust

Bij Christian Letselschade Advocatuur staat rust centraal. Hij biedt een toegankelijke en empathische benadering, zodat cliënten zich begrepen en ondersteund voelen. Zijn heldere communicatie en servicegerichtheid zorgen voor een prettige ervaring.