Second opinion

Een frisse blik op jouw dossier

Ontevreden over jouw huidige belangenbehartiger? Tijdens het traject van jouw letselschadezaak is het cruciaal dat je vertrouwen hebt in jouw advocaat of jurist. Misschien wordt jouw letselschadezaak al behandeld door een jurist of advocaat en ben je daar niet tevreden over.

Wil jij met een frisse blik laten beoordelen of de juiste juridische koers wordt gevaren?

Of ben jij het niet eens met de advisering van jouw huidige advocaat of jurist? In dat geval kan ik voor jou een second opinion uitbrengen. Daarbij neem ik een grondige kijk op jouw dossier en beoordeel ik of jouw zaak naar behoren verloopt. Ook kan ik jouw adviseren over de haalbaarheid van een eventuele procedure, zodat je een betere inschatting kunt maken van de risico’s van jouw zaak. Mijn advies aan jou is volledig onafhankelijk. Mocht jij dat na mijn advies graag willen, dan kan ik de behandeling van jouw zaak eventueel overnemen.

Rechtsbijstandverzekeraar

Ook als jouw zaak op het moment door een rechtsbijstandverzekeraar wordt behandeld en je niet tevreden bent over de aanpak van jouw zaak, kan ik voor jou een second opinion uitbrengen. Jij kunt bij jouw rechtsbijstandverzekeraar namelijk een second opinion aanvragen en zelf een advocaat hiervoor uitkiezen. Jouw rechtsbijstandverzekeraar moet de kosten van de second opinion betalen. Voor jou is de second opinion dan dus gratis.

Wil je meer weten over de mogelijkheid van een second opinion?

Ik help jou graag met het verhalen van de schadevergoeding waar jij recht op hebt, zodat jij je volledig kunt concentreren op jouw herstel. Tijdens het gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek bespreken wij jouw zaak en vertel ik graag wat ik voor jou kan doen.

Liever direct in gesprek?

info@christianletselschade.nl
+31 6 27440336
Bredaseweg 108 A, 4902 NS Oosterhout

waarom kiezen voor Christian?

Strijdlustig

Vastberadenheid drijft Christian. Hij zet door waar anderen stoppen, combineert creativiteit met scherpte, en blijft overtuigend pleiten voor zijn cliënten. Zijn veerkracht is jouw kracht.

Zorgvuldig

Deskundigheid en precisie vormen de basis van Christian zijn aanpak. Hij benadert elke zaak kritisch en realistisch, waarbij hij altijd streeft naar het beste resultaat voor zijn cliënten. Jouw vertrouwen is zijn verantwoordelijkheid.

Rust

Bij Christian Letselschade Advocatuur staat rust centraal. Hij biedt een toegankelijke en empathische benadering, zodat cliënten zich begrepen en ondersteund voelen. Zijn heldere communicatie en servicegerichtheid zorgen voor een prettige ervaring.