Letselschadezaken

Het traject van een letselschadezaak kan lang duren. Om die reden vindt Christian het van belang om een goede relatie met de cliënten op te bouwen. Hieronder tref je een overzicht van de diverse letselschade zaken waarin Christian is gespecialiseerd.

Verkeersongevallen

Een onverwacht ongeval in het verkeer kan een schok zijn, zeker als je daarbij letsel hebt opgelopen. Er zijn verschillende scenario’s waar je aan kunt denken.

Ongevallen door gebrekkige openbare wegen

Een onverwacht ongeval in het verkeer kan een schok zijn, zeker als je daarbij letsel hebt opgelopen. Er zijn verschillende scenario’s waar je aan kunt denken.

Bedrijfsongevallen en beroepsziekten

Waar gewerkt wordt gebeuren ongevallen. Zeker waar gewerkt wordt met machines, installaties of gereedschap gebeuren regelmatig ongelukken op de werkvloer.

Medische fouten

Heb je letsel opgelopen door een medische fout van een zorgverlener zoals bijvoorbeeld een huisarts, fysiotherapeut, tandarts of medisch specialist? In geval van een medische fout kan de arts of het ziekenhuis waar de arts werkt aansprakelijk worden gehouden voor jouw schade.

Letselschade door dieren

Dieren kunnen de meest onvoorspelbare gedragingen vertonen en ongevallen veroorzaken. Hierdoor kun je letsel oplopen. Je kunt gebeten worden of vallen door de aanval van een hond.

Letselschade door gebrekkige zaken en producten

Wanneer zaken niet voldoen aan de eisen die er onder normale omstandigheden van verwacht mogen worden kun je letsel oplopen.

Letselschade door strafrechtelijke overtredingen en misdrijven

Heb je als gevolg van een overtreding of (gewelds)misdrijf schade opgelopen, dan kun jij je als slachtoffer voegen in het strafproces en een schadevergoeding vorderen van de verdachte.

Overlijdensschade

In sommige gevallen kunnen bepaalde nabestaanden aanspraak maken op een vergoeding van overlijdensschade. Je kunt aanspraak maken op deze vergoeding als het overlijden van je dierbare is veroorzaakt door een derde.

Second opinion

Ontevreden over jouw huidige belangenbehartiger? Tijdens het traject van jouw letselschadezaak is het cruciaal dat je vertrouwen hebt in jouw advocaat of jurist.

Vraag een gratis gesprek aan

Ik help jou graag met het verhalen van de schadevergoeding waar jij recht op hebt, zodat jij je volledig kunt concentreren op jouw herstel. Tijdens het gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek bespreken wij jouw zaak en vertel ik graag wat ik voor jou kan doen.

waarom kiezen voor Christian?

Strijdlustig

Vastberadenheid drijft Christian. Hij zet door waar anderen stoppen, combineert creativiteit met scherpte, en blijft overtuigend pleiten voor zijn cliënten. Zijn veerkracht is jouw kracht.

Zorgvuldig

Deskundigheid en precisie vormen de basis van Christian zijn aanpak. Hij benadert elke zaak kritisch en realistisch, waarbij hij altijd streeft naar het beste resultaat voor zijn cliënten. Jouw vertrouwen is zijn verantwoordelijkheid.

Rust

Bij Christian Letselschade Advocatuur staat rust centraal. Hij biedt een toegankelijke en empathische benadering, zodat cliënten zich begrepen en ondersteund voelen. Zijn heldere communicatie en servicegerichtheid zorgen voor een prettige ervaring.