letselschade

Letselschade door gebrekkige zaken of opstallen

Schade door een gebrekkige zaak

Wanneer zaken niet voldoen aan de eisen die er onder normale omstandigheden van verwacht mogen worden gevaar in het leven roepen, kun je letsel oplopen. Denk bijvoorbeeld aan gebrekkig gereedschap zoals een bijl die losraakt tijdens het gebruik, een kind dat gewond raakt door gevaarlijk speelgoed en letsel door niet goed functionerende apparatuur. In dat geval is de bezitter van de gebrekkige zaak aansprakelijk. Is er sprake van een product dat niet de veiligheid biedt die men daarvan mag verwachten? Dan kan ook de producent aansprakelijk zijn.

Gebrekkige opstallen

Ook als opstallen niet voldoen aan de eisen die er onder normale omstandigheden van verwacht mogen worden, kun je letsel oplopen. Ieder gebouw of werk dat duurzaam met de grond is verenigd, wordt gezien als een opstal. Denk bijvoorbeeld aan een omvallende schutting, afgewaaide dakpannen, opstaande of losse tegels in een pad, onduidelijke afstapjes en trapleuningen met scherpe randen. Loop jij letsel op door een gebrekkig opstal, dan is de bezitter aansprakelijk.

Op zoek naar een second opinion?

Als je twijfelt of jouw huidige belangenbehartiger jouw letselschadezaak op de juiste manier behandelt, help ik jou graag met behulp van een second opinion of overname van de behandeling van jouw zaak. Tijdens het gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek bespreken wij jouw zaak en vertel ik graag wat ik voor jou kan doen.

Heb jij letselschade opgelopen door een gebrekkige roerende zaak of opstal?

Ik help jou graag met het verhalen van de schadevergoeding waar jij recht op hebt, zodat jij je volledig kunt concentreren op jouw herstel. Tijdens het gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek bespreken wij jouw zaak en vertel ik graag wat ik voor jou kan doen.

Liever direct in gesprek?

info@christianletselschade.nl
+31 6 27440336
Bredaseweg 108 A, 4902 NS Oosterhout

waarom kiezen voor Christian?

Strijdlustig

Vastberadenheid drijft Christian. Hij zet door waar anderen stoppen, combineert creativiteit met scherpte, en blijft overtuigend pleiten voor zijn cliënten. Zijn veerkracht is jouw kracht.

Zorgvuldig

Deskundigheid en precisie vormen de basis van Christian zijn aanpak. Hij benadert elke zaak kritisch en realistisch, waarbij hij altijd streeft naar het beste resultaat voor zijn cliënten. Jouw vertrouwen is zijn verantwoordelijkheid.

Rust

Bij Christian Letselschade Advocatuur staat rust centraal. Hij biedt een toegankelijke en empathische benadering, zodat cliënten zich begrepen en ondersteund voelen. Zijn heldere communicatie en servicegerichtheid zorgen voor een prettige ervaring.