letselschade

Medische fouten

Heb je letsel opgelopen door een medische fout van een zorgverlener zoals bijvoorbeeld een huisarts, fysiotherapeut, tandarts of medisch specialist? In geval van een medische fout kan de arts of het ziekenhuis waar de arts werkt aansprakelijk worden gehouden voor jouw schade. Te denken valt bijvoorbeeld aan een fout tijdens een operatie, een gemiste of foutieve diagnose en te late of verkeerde behandeling.

Een complicatie is geen medische fout

Is het resultaat van een medische behandeling anders dan jij hoopte, dan is de zorgverlener niet per definitie aansprakelijk. Alleen als sprake is van verwijtbaar medisch onzorgvuldig handelen kan de zorgverlener aansprakelijk worden gehouden. Ontstaan er problemen ondanks de juiste behandeling, dan is er sprake van een complicatie.

Ik schakel voor jou een medisch adviseur in

Heb jij het vermoeden dat jij letselschade hebt opgelopen door een medische fout van een zorgverlener, dan zal ik voor jou een medisch adviseur inschakelen om de haalbaarheid van jouw zaak te onderzoeken. Komt de medisch adviseur tot de conclusie dat er sprake is van een medische fout, dan zal ik voor jou de betreffende zorgverlener aansprakelijk stellen.

Klacht indienen tegen zorgverlener

Naast het aansprakelijk stellen van de zorgverlener kun je ook eventueel een klacht indienen tegen jouw zorgverlener. Dat doe je door een klacht in te dienen bij de klachtenfunctionaris van de betreffende zorginstelling, de Geschillencommissie of het Tuchtcollege voor de Gezondheidszorg.

Op zoek naar een second opinion?

Als je twijfelt of jouw huidige belangenbehartiger jouw letselschadezaak op de juiste manier behandelt, help ik jou graag met behulp van een second opinion of overname van de behandeling van jouw zaak. Tijdens het gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek bespreken wij jouw zaak en vertel ik graag wat ik voor jou kan doen.

Heb jij letselschade opgelopen door een (mogelijke) medische fout?

Ik help jou graag met het verhalen van de schadevergoeding waar jij recht op hebt, zodat jij je volledig kunt concentreren op jouw herstel. Tijdens het gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek bespreken wij jouw zaak en vertel ik graag wat ik voor jou kan doen.

Liever direct in gesprek?

info@christianletselschade.nl
+31 6 27440336
Bredaseweg 108 A, 4902 NS Oosterhout

waarom kiezen voor Christian?

Strijdlustig

Vastberadenheid drijft Christian. Hij zet door waar anderen stoppen, combineert creativiteit met scherpte, en blijft overtuigend pleiten voor zijn cliënten. Zijn veerkracht is jouw kracht.

Zorgvuldig

Deskundigheid en precisie vormen de basis van Christian zijn aanpak. Hij benadert elke zaak kritisch en realistisch, waarbij hij altijd streeft naar het beste resultaat voor zijn cliënten. Jouw vertrouwen is zijn verantwoordelijkheid.

Rust

Bij Christian Letselschade Advocatuur staat rust centraal. Hij biedt een toegankelijke en empathische benadering, zodat cliënten zich begrepen en ondersteund voelen. Zijn heldere communicatie en servicegerichtheid zorgen voor een prettige ervaring.